Căutaţi ceva?

miercuri, 7 decembrie 2011

Selena Gomez: "Acuzatiile de paternitate nu au fost deloc usoare" Citeste mai mult: Selena Gomez: "Acuzatiile de paternitate nu au fost deloc usoare"

Selena Gomez: "Acuzatiile de paternitate nu au fost deloc usoare"Selena Gomez recunoaste ca nu i-a fost deloc usor cu acuzatiile de paternitate aduse iubitului sau, cantaretul Justin Bieber.
Artista in varsta de 19 ani, care are o relatie cu Justin Bieber inca din luna martie a acestui an, a explicat ca situatia nu este deloc una usoara, insa ea si Justin fac tot posibilul sa tina relatia cat mai stransa.
Invitata la emisiunea "The Ellen DeGeneres Show", Selena Gomez a fost intrebata daca a fost in regula in tot acest timp. Ea a replicat: "Am fost in regula, dar nu e usor sa treci peste asta".
In ciuda perioadei mai tensionate prin care trece cuplul, Selena Gomez a declarat ca ea si Justin Bieber se simt bine impreuna.
Recent, Justin Bieber a fost acuzat de o tanara in varsta de 20 de ani, Mariah Yeater, ca este tatal copilului sau, acum in varsta de patru luni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu