Căutaţi ceva?

luni, 19 septembrie 2011

Selena Gomez si-ar dori sa lucreze cu Leonardo DiCaprio

Selena Gomez si-ar dori sa lucreze cu Leonardo DiCaprioArtista americana Selena Gomez ar fi incantata sa lucreze cu Leonardo DiCaprio, insa nu este foarte sigura ca va avea parte vreodata de acest noroc.

Selenei Gomez i-ar placea foarte tare sa apara intr-un film alaturi de actorul american Leonardo DiCaprio, insa este constienta ca visul sau nu are sanse sa se realizeze prea curand, informeaza contactmusic.com.

'Nu cred ca Leonardo DiCaprio ma va cauta prea curand. Dar il voi suna eu si il voi intreba daca nu isi doreste sa lucreze cu mine', a declarat actuala iubita a senzatiei pop Justin Bieber.

Daca actorul din 'Inception' nu se grabeste sa apara intr-un film cu Selena Gomez, artista sustine ca nu acelasi lucru este valabil si pentru alte celebritati din Cetatea Filmului. Astfel, sustine Selena, NataliePortman este una dintre vedetele hollywoodiene care ar dori sa lucreze cu ea.

'Am primit un telefon de la Salma Hayek, care si-a manifestat dorinta de a lucra cu mine si, inainte sa ramana insarcinata, Natalie Portman spunea ca vrea sa ma cunoasca', a declarat actrita din 'Monte Carlo' pentru Kiss FM Seattle.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu