Căutaţi ceva?

duminică, 17 iulie 2011

Si totusi, Selena nu joaca in Sex and the city 3!

Selena Gomez a dezminţit zvonurile conform cărora a fost selectată să fie versiunea mai tânără a personajului interpretat de Kristin Davis în Totul despre sex, într-un prequel al serialului de succes produs de HBO.


După serial au urmat două filme, iar zvonurile spun că producătorii ar fi intresaţi să facă un nou film din serie care să arate personajele în adolescenţa lor.

La începutul lunii iulie 2011, numele lui Gomez era peste tot în presă, în articole menţionîndu-se că va avea rolul unei Charlotte York mai tinere, rol care este cunoscut datorită lui Davis. Selena Gomez a dezminţit însă aceste informaţii.

Iată declaraţia acesteia pentru Digital Spy, "E un compliment şi am fost foarte surprinsă auzind această poveste, dar nu există nimic oficial şi nu ţin minte să fi fost vreodată abordată în legătură cu acest subiect."
Actriţa şi cântăreaţa în vârstă de 18 ani a dezvăluit că nu este un fan al serialului deoarece la vremea la care acesta se difuza era prea mică să-l poată urmări: "Mama mea este o mare admiratoare. Eu nu aveam voie sa mă uit când eram mică…"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu