Căutaţi ceva?

duminică, 17 iulie 2011

Parfumul Somewhere, al lui Jus, un succes nebun


Justin Bieber s-a aliat cu compania Macy's Herald Square pentru a-si lansa parfumul de dama inconjurat de strigatele fanelor sale extaziate.
Firma Macy's pare sa fie cel putin la fel de entuziasmata de lansarea produsului ca admiratoarele cantaretului, altfel nu ar fi declarat urmatoarele:
`Aceasta va fi cea mai importanta lansare pe care am avut-o vreodata`, a declarat vicepresedintele executiv al companiei, Muriel Gonzalez, punctand faptul ca promovarea pe siteurile de socializare a avut un rol foarte important in cresterea notorietatii parfumului. Bieber si-a rugat fanii in repetate randuri sa vina la punctele de vanzare Macy sa-l cunoasca personal, astfel incat sa atraga cat mai multi clienti cu putinta.
Justin a marturisit ca nu vrea sa lanseze un parfum pentru barbati, deoarece este mai degraba interesat de felul in care miros fetele:
`Baietii sunt cei care se bucura de parfumul folosit de fete si nu altcineva, deci cred ca asta a fost cea mai inteligenta strategie`, a declarat Bieber.
Parfumul starului canadian se numeste `Someday`.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu