Căutaţi ceva?

miercuri, 22 iunie 2011

Stilul Jenny Humphrey

Daca zilele tecute v-am prezentat stilul Blair si Serena, astaza va voi prezenta putin stilul Miculei Jenny Humphrey.
 Stim foarte bine ca aceasta provine dintr-o familie mai modesta, astfel ca Micuta Jenny, aspira la statutul de diva fashion de Upper East Side. astfel aceasta vrea tot ceea ce are Blair Waldorf, “regina” liceului, mai putin caracterul ei…
Interpretata de actrita Taylor Momsen, Little J este cea mai pasionata de moda dintre fetele din serial, dorindu-si sa devina designer vestimentar. Bugetul nu-i permite sa se imbrace cu haine foarte scumpe, asa ce Jenny trebuie sa fie inventiva, sa inoveze…Dar din disperare si dorinta de a fi ca cele bogate la un moment dat fura o rochie Valentino de 15 mii de dolari. Cu toate acestea, din cand in cand, Jenny defileaza cu genti Valentino, proprietate personala sau inchiriate (?) pe care nu stiu cate adolscente si le permit, chiar si in USA. Dar ca idee, sunt genti mari, in culori puternice.
Ce gasim in dulapul lui Jenny Humphrey: rochii si fuste mult deasupra genunchiului, scurte, in culori vesele – asta pentru ca actrita are niste picioare foarte lungi si subtiri; pantofi si sandale cu tocuri; cateva paltonase colorate; jachete, cea de piele nu lipseste; topuri ce-i lasa umerii la vedere; jeansi skinny si accesorii. La capitoul accesorii, Jenny e pasionata de bandane, esarfe, bentite, agrafe, in general accesorii de par, dar si cercei. Dat fiind ca are si isi doreste o viata sociala activa, are multe rochii colorate, scurte si plicuri asortate, numai bune de purtat la astfel de ocazii.
Din cand in cand Jenny, dorindu-si sa devina designer, isi coase singura unele haine. O solutie demna de luat in seama, daca nu avem bani de dat pe cine stie ce haine scump.









Mai sus Jenny poarta si ea o mica avere pentru omul de rand: cizme Tania Spinelli  965$, colier Courtney Lee 465$, bratara 330$, cercei 120$, fusta mini Houte Hippie Mummy 275$. Cam scumpa tinuta, nu?
De asemenea, stim foarte bine cum evolueaza sau cum involueaza stilul vestimentar a unei persoane, fie ca e vorba de celebritati sau pur si simplu persoane fizice. Schimbarea radicala in ceea ce priveste stilul lui Taylor Momsen (Jenny) ei bine, in opinia mea este socanta.

INAINTE

DUPA







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu