Căutaţi ceva?

duminică, 19 iunie 2011

Fenomenul Gossip Girl

Gossip Girl –Intrigi la New York



Azi mi-as dori sa fac un post sa spunem asa, putin mai deosebit despre mega fenomenul Gossip Girl care are un real success printre adolescentii din zilele noastre, printer care ma numar si eu :D
Totul a inceput in anul 2007, cu aparitia primul sezon din Gossip Girl


Primul episod a aparut pe micile ecrane pe 18 Septembrie 2007, in Canada, dupa care in State, pe 18 noiembrie, iar acum este difuzat in toata lumea.  Serialul are acum 33 de episoade, se afla la seria a doua si a fost creat de catre Stephanie Savage, care are la activ si serialul The O.C.  Un alt punct forte al serialului este coloana sonora care este realizata de Alexandra Patsavas si cuprinde cele mai fresh si hot piese ale momentului.



Cine nu stie descrierea fimului?
Bine ai venit in Upper East, New York, unde cei bogati incearca sa faca fata relatiilor amoroase, mereu dramatice,si totodata trebuie sa faca cea mai buna alegere privind  facultatea. Blair Waldorf impreuna cu prietenele ei Kati Farkas si Isabel Coates,  frecventeaza liceul si petrecerile pretentioase, alaturi de parintii lor bogati. Blair este invidiata de adversarele sale, pentru ca se presupune ca ea are o viata perfecta, nu doar pentru ca are un prieten frumos, Nate Archibald, ci pentru ca planuieste sa urmeze facultatea sa de vis, Yale.
In timp ce toata lumea este preocupata de  ce facultate va urma, si totodata de anii de liceu, perfecta ei viata este intrerupta de fosta, cea mai buna prietena Serena van der Woodsen, care se intoarce in oras, dupa ce a fost data afara de la internat. Serena reintra in viata sa, si totodata in gratiile lui Nate, prietenul lui, Blair. Cand totul incepe sa se destrame, ea realizeaza ca viata sa nu era tocmai perfecta. Oare, viata in Upper East Side se va schimba, sau se va dezvalui ca cei bogati au aceleasi probleme, ca cei care nu sunt asa bogati  (Jenny si Dan Humphrey), si poate ca Jenny si Dan sunt cu mult mai fericiti cu viata lor, mai simpla, si nu plina de exuberanta.”

Gossip Girl este inspirat din cartile cu acelasi nume scrise de Cecily von Ziegesar si prezinta povestea a unor adolescenti (rasfatati) din New York City’s Upper East Side care desi invata la o prestigioasa scoala, au  de a face cu multe probleme legate de droguri, sex si diverse triunghiuri amoroase.

Fiecare episod este narat de catre “Gossip Girl”, un personaj care pana in momentul de fata nu are indentitatea cunoscuta. Personsajele principale sunt  Serena van der Woodsen (Blake Lively), Blair Waldorf (Leighton Meester), Dan Humphrey (Penn Badgley), Nate Archibald (Chace Crawford), Chuck Bass (Ed Westwick),Jenny Humphrey (Taylor Momsen) si Vanessa Abrams (Jessica Szohr) si toata actiunea serialului se invarte in jurul lor si a familiilor lor,dar pe parcursul episoadelor vor aparea personsaje noi ce vor complica si mai mult viata eroilor nostrii.





Un alt detaliu care va va fascina la Gossip Girl este garderoba personajelor, care este absolut superba, de la cele mai sexy tinute pentru party-uri, pana la rochii elegante pentru luxoasele baluri de caritate, la care iau parte Blair, Serena, Dan, Chuck, Nate, Jenny sau Vanessa




Poze cu personajele din serial:

























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu