Căutaţi ceva?

sâmbătă, 1 octombrie 2011

Gazda premiilor MTV EMA din 2011 este…Selena Gomez

Gazda premiilor MTV EMA din 2011 este…Selena Gomez!Doamnelor şi domnilor, vă prezentăm gazda premiilor MTV EMA din 2011: Selena Gomez!

Da, vestea este acum oficială: Selena Gomez a fost aleasă pentru a prezida spectacolul nostru anual care îi onorează pe muzicienii din întreaga lume. Vedeta serialelor TV şi din filme şi interpreta piesei ‘Love You Like a Love Song’ va fi prezentatoarea principală de pe scena arenei Odyssey din Belfast, Irlanda de Nord, în data de 6 noiembrie.

Originară din Texas, Selena a început cariera actoricească la vârsta de 7 ani şi a primit un rol în ‘Spy Kids 3-D: Game Over’ în 2003. Serialul de pe canalul Disney, intitulat ‘Wizards of Waverly Place’ a debutat în 2007 şi a câştigat un premiu Emmy în 2009, la categoria Emisiune pentru copii cu merite deosebite. Primul ei album, ‘Kiss & Tell,’ a primit discul de aur, la fel şi continuarea, ‘A Year Without Rain’, care i-a adus de asemenea Selenei două discuri de platină pentru single-urile: ‘Naturally’ şi ‘Who Says’. S-a clasat de 3 ori pe locul 1 în Billboard Club Play.

Pe lângă realizările din domeniul actoriei şi muzicii, tânăra de 19 ani mai găseşte timp să lucreze şi la propria linie de modă, Dream Out Loud şi să fie şi ambasador al UNICEF-ului pe probleme de asistenţă socială. Şi deşi are o agendă extrem de încărcată, a mai acceptat o misiune: aceea de gazdă a premiilor EMA!

"Sunt atât de încântată să fiu gazda premiilor MTV EMA din 2011, e un vis devenit realitate!", spune Selena. "E un eveniment atât de important, care recunoaşte meritele celor mai talentaţi muzicieni din întreaga lume, aşa că e o onoare să fiu Maestra de ceremonii pentru spectacolul de anul ăsta."

Şi nu o veţi vedea doar în transmisiunile în direct: Selena vă va prezenta detaliile complete ale experienţei premiilor EMA online, pe Twitter, furnizând informaţii din culise şi numeroase comentarii. Din fericire, ştim că tânăra noastră se descurcă grozav când vine vorba de sarcini multiple!

Accesaţi mtvema.com pe parcursul serii pentru a o vedea pe Selena în calitate de gazdă a premiilor EMA şi pentru a afla ce surprize le mai pregăteşte fanilor!

Un comentariu:

  1. Salut , numele meu este Bogdan ,sunt din IASI, Romania .Aveti un site minunat .As dori daca putem face schimb de linkuri / bannere . Va multumesc !!!
    Adresa site-ului meu este : http://descopera-travel.blogspot.com/
    Adresa de e-mail: bogdan_burca@yahoo.com
    Daca doriti sa facem schimb de linkuri ,bannere lasa-ti un comentariu pe blogul meu , intr-o postare,sau un e-mail !!!
    Imi puteti da un like , va rog frumos la adresa : http://www.facebook.com/pages/Descopera-lumea-inconjuratoare/174468635958737 Multumesc,o zi buna !!!

    Daca vrei sa facem schimb de linkuri/bannere astept raspuns printr-un comentariu pe blogul meu !!!

    RăspundețiȘtergere